ceturtdiena, 2012. gada 29. novembris

Iepazīsti Taizemi – Koh Samui sala

Samui sala, taizemiešu valodā – Кoh Samui, atrodas Siāmas līcī, Taizemes dienvidos, Surat Tani provincē. Starp Taizemes salām – Samui ir trešā lielākā. Šī sala atšķiras no citiem Taizemes kūrortiem ar savu pirmatnējo skaistumu un neskarto dabu. Tā ir savdabīga zudusī pasaule. Šeit var justies kā Robinsons Kruzo starp bezgalīgām baltām un koraļu pludmalēm, zilganzaļu tīru jūru un kokospalmām.
No visiem Taizemes kūrortiem Samui ir tik pirmatnīgs, ka šeit nav pat attīstītas rūpniecības. Salas iedzīvotāji nodarbojas ar zvejniecību un audzē kokospalmas. Interesanti, ka pat viesnīcu celtniecība Samui salā ir atļauta tikai līdz zināmām robežām: ne augstāk par palmām (2-3 stāvi), tāpēc lielākā daļa viesnīcu uz salas ir bungalo.
Salas lielākā bagātība ir lieliskās pludmales. Samui salas austrumu piekrastē Taizemē ir izvietota atpūtas zona ar pludmali Čavenga. Šajā salas daļā atrodas daudz slavenu viesnīcu, kurām ir tieša izeja uz Samui pludmalēm no vienas puses un uz galveno ielu no otras puses. Šeit iepirkšanās cienītāji atradīs sev daudz ko interesantu pazīstamos veikalos, naktīs var lieliski izklaidēties diskotēkās, kā arī lieliski paēst restorānos, kur jums piedāvās arī eksotiskus ēdienus. “Cavenga”– tas ir reprezentatīvs rajons Taizemes Samui.
Mierīgāka un mazāk dārga ir salas dienvidaustrumu piekraste ar Lamai pludmali vai salas ziemeļi, kur arī ir dažas viesnīcas tūristiem, kaut arī to šobrīd vēl nav daudz, jo teritorija ir maz attīstīta. Samui salas galvaspilsēta saucas Natona un ir izvietojusies salas rietumos, tur atrodas arī osta.
Cena no 777 Ls
Decembris`2012 – marts`2013 uz 15 dienām
Cenā iekļauts:
• Aviobiļete Rīga – Bangkoka – Rīga un atpakaļ
• Ielidojot Bangkokā pirmā un pēdējā nakts ir jāpaliek Bangkokas viesnīcā – tie kas rezervē Samui 3* viesnīcu, dzīvos Bangkokā Chada 3* viesnīcā un tie kas rezervē Samui 4*/5* dzīvos Bangkokā 4* Emerald viesnīcā .
• Transfērs
• Lidostu nodokļi
• Nododamā bagāža Uzbekistan airlines 20 kg un rokas bagāža 5kg
• Ēdināšanas pakalpojumi lidojuma laikā Rīga – Bangkoka – Rīga un atpakaļ
• Viesnīca ar brokastīm

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru