piektdiena, 2012. gada 23. novembris

Iepazīti Taizemi – Koh Changa

Izlidošana no 14.decembra`2012 līdz 22.martam`2013
Cena no 812 Ls (15 dienas)
www.expresstravel.lv/files/Koh_Changa.pdf
Kočangas (Koh Chang – ziloņu sala) sala Taizemē uzņem tūristus – pludmales un ekskursiju atpūtas cienītājus visu gadu: sniegbaltas pludmales, tropiskie džungļi un plaša infrastruktūra pievilina tūristus no visas pasaules. Klusajā okeānā netālu no Siāmas līča Austrumu piekrastes atrodas otrā pēc lieluma (no 52 Taizemes salām) gleznainā Koh Chang sala (Kočanga). Salā atrodas unikāls jūras dabas rezervāts, tāpēc Kočangas sala Taizemē tiek pozicionēta kā aizraujoša vieta pludmales un ekskursiju atpūtai.
Taizemes salai Koh Chang ir piešķirts nacionālā parka statuss, tāpēc, neskatoties uz mūsdienīgu viesnīcu, restorānu, skaistumkopšanas salonu, slimnīcu un ceļu celtniecību, tā lieliski spēj saglabāt savu pirmatnējo skaistumu. Jums ir iespēja priecāties salas ūdenskritumos, vizināties ar ziloņiem un ieraudzīt lielu daudzumu dažādu eksotisko dzīvnieku, starp kuriem ir slavenie pāvi, pērtiķi, spilgti tropu putni un daudzi daudzi citi.
Koh Chang sala ir īsta zemūdens nirēju paradīze. Te ir skolas gan iesācējiem, gan kursi pieredzējušiem nirējiem. Niršanas tūrēs ir iespēja nokļūt pie zemūdens klintīm, kur var pavērot bruņurupučus, rajas, pat nelielas haizivis, kā arī eksotisku zivju barus, kuras bailīgi metas no viena spilgtā koraļļu rifa uz otru.
Vakaros un naktīs jautrība koncentrējas daudzveidīgajos bāros un restorānos, kuri piemēroti visdažādākajam atpūtnieku lokam un cenu kategorijai. Parasti izklaidējošās iestādes ir izvietotas vai nu viesnīcās vai arī tieši pludmalē. Īpaši Eiropas tūristus vilina Taizemes jūras velšu restorāni.
Līdz salai ir diezgan viegli nokļūt – no Bangkokas līdz Koh Changai ir tikai 330 km, ceļš ilgst 4 stundas, bet no Patajas – 3 stundas. Tāpat var izmantot lidojumu Bangkoka – Trāta, lidojuma ilgums ir tikai 45 minūtes.

Vairāk, tel” 67280840
e-pasts: info@expresstravel.lv

Cenā iekļauts:
• Aviobiļete Rīga – Bangkoka – Rīga un atpakaļ
• Transfērs lidosta – viesnīca – lidosta
• Lidostu nodokļi
• Nododama bagāža 20kg un rokas bagāža 5kg
• Ēdināšanas pakalpojumi lidojuma laikā RIX-BKK-RIX
• Viesnīca ar brokastīm
• Pirmā un pēdējā nakts izvēlētajā Bangkokas viesnīcā Chada 3* vai Emerald 4*

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru