otrdiena, 2012. gada 6. novembris

Neapole Lieldienās!

Neapole_Lieldienas.pdf
Cenas:
369 LVL lidojums + vieta divvietīgā istabā
239 LVL tikai lidojums
Neapole ir Kampānijas reģiona un tāda paša nosaukuma provinces galvaspilsēta, kas atrodas starp diviem vulkāniskiem apgabaliem pie Neapoles līča, Tirēnu jūras piekrastē Itālijas dienvidos. Neapole ir lielākā Dienviditālijas pilsēta un trešā lielākā – valstī. Plaši pazīstama ar savu mākslu, kultūru, arhitektūru, mūziku un gastronomiju – Neapole ir picas dzimtene. Pilsēta ir populārs tūrisma centrs. Šeit ierodas tūristi no visas pasaules, lai baudītu pilsētas kultūras bagātību, apmeklētu Vezuvu vai Kapri.
Neapole ir viena no Rietumu pasaules senākajām pilsētām – tās vēsture mērāma jau 2800 gadus.

Tā pieredzējusi daudzu civilizāciju uzplaukumu un norietu, kuras atstājušas šeit savas pēdas. Tādēļ pilsētas vēsturiskais centrs ir iekļauts UNESCO pasaules vēsturiskā mantojuma sarakstā. Neapolē dzīvo ap miljons iedzīvotāju, bet kopā ar priekšpilsētām – apmēram 4 miljoni.

Pēc ekonomiskajiem rādītājiem tā ieņem 4. vietu Itālijā pēc Romas, Milānas un Turīnas. Pēc pirktspējas tā ir 91. vietā pasaulē. Diemžēl Neapoles vārds tiek saistīts arī ar ēnu ekonomiku, korupciju un organizēto noziedzību.

REZERVĒ:
Tel: 67280840;
E-pasts: info@expresstravel.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru